Berkinder | La compra de pisos al Poble Sec – mercat immobiliari.
16552
post-template-default,single,single-post,postid-16552,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge
 

La compra de pisos al Poble Sec – mercat immobiliari.

La compra de pisos al Poble Sec – mercat immobiliari.

És molt estrany  trobar habitatges de nova construcció en Poble Sec tret que contemso per a això amb els edificis rehabilitats. Localitzat  entre Avinguda Parallel i Montjuïc, Poble Sec és una zona de preus bastant assequibles i en alça.  El seu carrer principal és la Avinguda Paralel, coneguda per la seva vida nocturna i terrasses. En la Avinguda Paralel es trobaven tradicionalment molts de els cafès i teatres de la ciutat. Poble Sec està molt ben connectat amb l’accés a diverses línies d’autobús i metre. Tradicionalment, un barri de classe obrera, Poble Sec atreu ara a una àmplia gamma de persones

A BERKINDER oferim assessorament jurídic, serveis d’intermediació, investigació de mercat i l’experiència de més de 40 anys d’inversió i assessorament a inversors a Barcelona. Truqui o ecriguin’s sense compromis !

    No Comments

    Post A Comment