El districte de Ciutat Vella ofereix interessants oportunitats immobiliàries tant residencials commcomercials i hoteleres.

En aquestes en aquestes línies ens centrarem en la inversió en habitatge (pisos, apartaments i edificis residencials). La rendibilitat, la plusvàlua i la liquiditat que es poden obtenir en aquest districte són més altes que en altres barris de la ciutat, però la gestió de l’inversor és més complexe ja que trobem edificis antics, pisos petits i molts llogaters estrangers que de vegades no saben parlar espanyol (o anglès!). En canvi, les despeses d’explotació (despeses dels l’edificis)i els impotos municipals (IBI) són més baixos que a altres barris de Barcelona com Sant Gervasi on els porters, ascensors i fins i tot piscines redueixen la rendibilitat de l’actiu. Un altre punt d’inversió favorable és la gran demanda d’habitatge a Ciutat Vella. Aquesta demanda es molt elevada i el fet que el persones interessades a Ciutat Vella siguin en general menys exigent que en altres barris de Barcelona (joves, bohemis, etc.)

Població: El districte de Ciutat Vella compta amb 102.237 habitants i comprèn tot el centre històric de la ciutat. El 6,3% de la població de la ciutat es concentra a Ciutat Vella i la proporció de llars és similar (6,2%). El percentatge d’estrangers també és el més alt de la ciutat, format per nacionalitats predominantment asiàtiques (Pakistan i Filipines). El nivell d’ingressos i educació és inferior a la mitjana de Barcelona. Es tracta d’un districte d’activitat terciària, amb major pes relatiu d’oficines i turisme, que conté més d’un terç dels hotels de la ciutat i un fort pes en els negocis. El districte de Ciuta Vella es divideix administrativament als barris de El Gòtic, Raval, Barceloneta i Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

A BERKINDER oferim assessorament jurídic, serveis d’intermediació, gestió immobiliària i l’experiència de més de 40 anys d’inversió i assessorament a inversors a Barcelona.

Carles Bernadell. 

BERKINDER

 

Looking for a property in Barcelona? Advice? 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *