Sants és un barri atractiu per als inversors. És com una ciutat dins d’una ciutat. El punt central és l’estació on milers de persones prenen el tren cada dia per viatjar a Madrid i altres ciutats. A més, a prop de l’estació, trobem un dels principals centres de convencions de la ciutat a la plaça Espanya. Aquest districte té més de 180.000 residents, que representa l’11,8% de la població total de Barcelona. El districte de Sants té quatre barris: Hostafrancs, Badal, Sants i La Bordeta, i Sants és el més car i La Bordeta el més barat.

L’àrea que atrau els inversors més hospitalaris és el passeig del carrer de Sant Antoni i Tarragona, on trobem molts hotels convenientment situats a prop de l’estació. Els inversors minoristes mantenen els ulls al carrer de Sants, un dels carrers més comercials de la ciutat. Els inversors de l’habitatge trobaran l’objecte de la seva voluntat en un lloc com la plaça d’Osca o el nou parc per sobre de la línia del tren a la zona del Mercat Nou. Per descomptat, hi ha borses d’oportunitats al costat d’àrees menys atractives i llocs problemàtics dins d’àrees molt bones.

Lloguers: Durant l’ any 2017 es van signar 3551 contractes amb un lloguer mig de 757 €/mes, la superfice mitjà dels pisos llogats es de 63 m2 i 12,8 euros/mes/m2 , variació interanual 13,7 % (font informació Generalitat de Catalunya)

Escrigui’ns o cridi’ns si vol que li desitgem moble en venda o lloguer o té alguna consulta
A BERKINDER oferim assessorament jurídic, serveis d’intermediació, investigació de mercat i l’experiència de més de 40 anys d’inversió i assessorament a inversors a Barcelona.

[contact-form-7 id=»18468″ title=»contacte en catala_blog»]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *